събота, 6 септември 2014 г.

ТОВА Е ВТОРИЯ ВАПРОС СЛЕД КАТО ГО НАПРАВИМ

Как да печелим повече от своя уеб сайт?

Всеки собственик на сайт често си задава въпроса - Как мога да спечеля повече от собствения уебсайт!
Практиката показва, че обикновено, той не търси професионалисти, за да направят сайта му печеливш или по-точно - по-печеливш, а се задоволява с чакане! Ден да мине, друг да дойде ... Какво чака всъщност? Не се знае!
Липсата на време или пари не оправдава бездействието, на който и да е собственик на сайт! Намирането на просто - програмист, не е решение, било то племенник/ца или някой студент, който се учи сега, защото отново е в загуба на време, съответно пари, или пък първата фирма, която му попадне в полезрението!

Съвет: Потърсете фирма, която се занимава с това професионално и вижте портфолиото й. Посъветвайте се с няколко фирми, преценете кой, какво Ви говори, как Ви оферира. Преценете и се доверете на тази, на която сайтовете излизат на челни места в Гугъл, но не само на името на фирмата, естествено, защото повечето дават подобни примери!

Интернет потреблението расте с огромнa скорост. Свидетели сме на появата на все по-иновативни сайтове, които предлагат нови услуги, уникално и качествено съдържание. Добрите и успешни онлайн проекти привличат все повече и повече посетители. Всички се борят да достигнат до максимално голяма интернет аудитория

Ако сте блогър или собственик на уебсайт можете да се включите в някоя афилейт програма и да печелите от комисионна. Всичко е в това, че ако успеете да насърчите вашите потребители да закупят даден продукт на  вашите партньори, Вие печелите комисионна от всяка продажба. Колкото повече насърчени продажби, толкова повече приходи за Вас. 


Важно: има много уебсайтове, които предлагат подобни програми, но са фалшиви и няма да получите дори стотинка, затова избирайте внимателно!

Ето някои най-добрите партньорски маркетингови сайтове:


– https://affiliate-program.amazon.com/

– https://Elance.com

– http://www.freelancer.com/


Писането на уникални статии е друг начин да печелите пари онлайн. Концентрирате се върху определени сфери и пишете уникално съдържание за тях. Също така може да правите пари онлайн, като публикувате мнения за някоя компания и ревюта за нейните продукти, но за това пак изисква да имате задълбочен поглед към тази компания и предлаганите от нея услуги/продукти.

Ето и някои препоръчвани чужди сайтове:


 http://hubpages.com/
 http://www.squidoo.com/
 http://www.about.com/


Съвети: 
– Включвайте често използвани думи;

– Не използвайте дълги описания;

– Структурирайте добре своята статия;

Най-важното нещо, което трябва да разберете е, че най-добре се правят пари онлайн, когато използвате своите необикновени умения.




Няма коментари:

Публикуване на коментар